Telefonnummer: 0761 – 16 49 99

Centralgatan 18, 365 42 Hovmantorp

Hej kära kund. Vi utvecklar just nu vår hemsida. Vi reserverar därför för eventuella felskrivningar av texter och priser.

Thermoblockpooler

Thermoblockpoolen är enkel att bygga, har lång livslängd och en fantastisk värmeisolation. Den är ett bra val för dig som vill bygga pool själv. Den kan placeras helt eller delvis nedgrävd, eller fristående ovan mark. Thermoblock¬poolen är därför ett utmärkt val till sluttande tomter, eller inbyggd i altanen.

Thermoblocken gör poolbyggandet enkelt, tack vare en välbeprövad konstruktion sätts blocken snabbt och lätt ihop. Poolstorleken är flexibel och anpassas efter dina önskemål eller trädgårdens förutsättningar. Konstruktionen med thermoblock och betong är välbeprövad och har en lång livstid som ger badglädje i många år framöver. De fylls med betong när byggstenstommen är färdigställd. Denna isolationsförmåga utklassar andra typer av pooler. I och med att värmen hålls lite längre förlängs din poolsäsong och uppvärmningskostnaden av poolen reduceras. Tillsammans med en värmepump och ett pooltäcke kan du bada under stora delar av året.

Det finns flera tillverkare och försäljare av olika thermoblock för pooler. Det är viktigt att kontrollera att de har den så kallade P80-kärnan, dvs en hårdare yta inåt poolen som gör att man slipper få fula avtryck av knän, hälar, bollar eller andra hårda föremål i poolen. Man slipper också putsa eller sätta upp skivor på insidan av poolen.

En av de detaljer som påverkar poolens utseende mest är linern (poolduken). Det finns flera färger och mönster att välja mellan. Linern hängs i när betongen har härdat och går att byta ut senare om du vill förnya din pool.