Telefonnummer: 0761 – 16 49 99

Centralgatan 18, 365 42 Hovmantorp

Hej kära kund. Vi utvecklar just nu vår hemsida. Vi reserverar därför för eventuella felskrivningar av texter och priser.

Drömmen börjar här

poolcirkeln_logo

Välkommen till Poolcirkeln

Vi är en komplett leverantör av pooler, vi har allt från den minsta, men ändå robusta linerpool, till det största och mest lyxiga glasfiberpool man kan finna. Vi har nogsamt valt ut de varumärke vi vill representera.

Poolcirkeln är din kompletta leverantör av kvalitets pooler och tillbehör. Vi erbjuder allt från den minsta, men ändå robusta linerpoolen, till det största och den mest lyxiga glasfiberpoolen. Vårt sortiment styrs av hög kvalité och vår service är oslagbar. Vi hjälper dig med alla steg när du förverkligar din dröm om en egen pool.

Tack för en fantastisk poolsäsong

Tack för en mycket trevlig och rolig poolsäsong! Det har varit full aktivitet i vår nya butik på Fabriksgatan 2 i Hovmantorp! Vi stänger givetvis inte ner under vintersäsongen utan ni kan nå oss för både rådgivning och om ni vill köpa pool under hela vintern så att ni är redo för badsäsongen 2016!

Vår butik ligger i Hovmantorp, 2,5 mil från Växjö mot Kalmar. 100 meter från väg 25 (fabriksgatan 2)

Vi på poolcirkeln.se kan erbjuda dig som kund en helhetslösning, våra medarbetare har lång erfarenhet i pool och spa branschen och det viktigaste för oss att kunna erbjuda er som kund professionell hjälp med, service & support från början till ert färdiga projekt.

Öppettider under våren

Från och med den första mars har vi öppet:
Tisdag och Torsdag: 16-19
Lördag och Söndag: 12-16
Kan ni inte komma dessa tider är ni välkomna att boka in en besökstid hos oss, alla dagar i veckan!
Ni når oss på telefon 0478-40 000 & 0761164999

Vi bygger om

Just nu håller vi på att uppdatera både webbsida och priser!
Är du intresserad av att köpa någonting hör gärna av dig till oss
så ger vi dig det senaste priset på våra varor!

Upplev kvalitén

I vår utställning finns uppkopplade pooler och ett flertal olika spa bad. När ni besöker Poolcirkeln så kan ni på plats se hur allt är uppkopplat. I vår utställning finns komplett pool anläggning med pumpar, sandfilter, salt klorinator, uvljus, automatisk ph värde mm. Detta gör att ni kan på plats känna kvalitén på de produkter vi representerar.

Provbada

Det finns möjlighet för hela familjen att bada i pool eller spa på plats för att prova på den underbara känslan av att ha en helt egen spa miljö där hemma för att samla familj och vänner kring för en riktigt trevlig och rolig dag eller helg.

Kostnadsfritt hembesök

Självklart så gör vi ett kostnadsfritt hembesök hos er. Vi ser det som starten på en långsiktig relation med dig som kund. Ett hembesök är också många gånger en förutsättning för att erbjuda rätt skräddarsydda lösning till dig som kund och för att ni ska känna en stor trygghet i ert pool projekt.

Drömupplevelser i din trädgård

[oam id=”482″ width=”180″ height=”180″]

Premium

Lyxiga upplevelser i ditt hem

Vårt premium sortiment lämnar ingenting att önska. Här finner du de absolut bästa paketen som garanterat ger dig den absoluta poolupplevelsen i ditt hem!

Bada inom fem dagar!

Dag 1: Grävning & sänkning av grundvatten
Dag 2: Dränering & poolgrund
Dag 3: Poollyft, montering & vattenfyllning
Dag 4: Installation & Fyllnadsmassor
Dag 5: Badpremiär & trädäck
Dag 6: Klinkerdäck & finish

Kontakta oss

Telefonnummer:

0761-16 49 99

0478-40000

Mail:

info@poolcirkeln.se

Adress:

Poolcirkeln Fabriksgatan 2 360 51 Hovmantorp 

Facebook

Gilla oss på Facebook!

Besök gärna vår butik